#POVEȘTI Frumoase - Casa Fabian

La noi se întâmplă lucruri frumoase

Vârstnicii care ajung în centrul nostru de îngrijire primesc mai mult decât grija și atenția noastră. Facem tot ce ne stă în putință pentru ca ei să se simtă bine, atât din punct de vedere medical cât și emoțional.

Tratăm afecțiuni și ajutăm la recuperare

Sărbătorim zile de naștere și alte aniversări

Organizăm activități socio-culturale

Mă bucur nespus de mult de progresele mamei mele
Acest lucru nu era posibil fară devotamentul și grija deosebită, de care dă dovadă personalul Casei Fabian!! Îi mulțumesc din suflet Doamnei Alina!!!

Golub Mihaela

Mulțumim doamnei doctor Alina, managerul azilului Casa Fabian și angajatelor pentru grija și atenția minunată pe care o acordă persoanelor vârstnice din azil. Felicitări pentru cum gestioniază, se simte o îmbunătățire radicală de când a preluat această doamnă Alina, frâiele Casei Fabian

Cristian Balateanu

Toată stima și considerația pentru condițiile și comportarea personalului ce deservește Casa Fabian. Personal vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul d- voastră.

Constantin Fediuc

Va mulțumesc și apreciez modul entuziast de a va dărui in realizarea acestui climat familial autentic din Casa Fabian! Profesionalismul și empatia sunt dovada cea mai evidentă ca ați reușit sa ajungeți in sufletul rudelor noastre și la noi, familiile lor! Avem încredere și va suntem recunoscători… Aveți suflete mari… Mulțumesc Casa Fabian !

Mihaela

Am fost acolo. Bătrânii sunt bine îngrijiți, mâncare foarte bună, chiar primesc și pupici. Curățenie lună și bec, nimic de reproșat. O am acolo pe mătușa mea.

Svetlana Ignin

Povestea doamnei Rodica și a papagalilor Coco și Crina

Din familia noastră fac parte 2 dintre cei mai simpatici papagali Coco și Crina, doi peruși colorați, mascul și femelă care sunt meniți să aducă bucurie vârstnicilor din centrul nostru.

Aceștia au devenit o parte importantă din familia noastră și totodată mascotele centrului nostru, vedete în postările de pe Facebook.

Am ales doi papagali deoarece nu ne-am dorit să fie singuri atunci când bunicii noștri nu le pot acorda atenția cuvenită.

2020

Pentru noi, Crăciunul înseamnă timpul petrecut cu cei dragi, mirosul de cozonac din cuptor, colindele în surdină, focul arzând în sobă și atmosfera de sărbătoare. 

Și pentru că la Casa Fabian ne dorim ca fiecare bunic în parte să se simtă fericit, apreciat, iubit, într-un cuvânt ACASĂ în fiecare zi, dar mai ales cu ocazia sărbătorilor de iarnă, am făcut tot ce ne-a stat în putință ca acest lucru să fie posibil.

Recuperarea domnului Vasile post AVC și protezare șold

Odată cu înaintarea în vârstă, numărul afecțiunilor cu care se pot confrunta vârstnicii este din ce în ce mai mare, iar două dintre cele mai întâlnite patologii la persoanele în vârstă sunt accidentul vascular cerebral (AVC) și protezarea de șold. 

Cea din urmă poate fi cauzată de faptul că pe măsură ce îmbătrânim, oasele se demineralizează și devin mai sensibile și mai predispuse fracturilor.

Măsuri de protecție și rezultate eficiente

Pandemie… Suntem cu toții în acest context care din păcate ne afectează stilul de viață. Am fost și suntem nevoiți să ne adaptăm situației, să ne protejăm pe noi, dar și pe cei dragi și să ne limităm cât de mult cu putință activitățile din afara propriei locuințe.

Pentru mulți, infecția cu coronavirus poate fi mai mult decât o simplă răceală, iar vârstnicii și persoanele cu anumite patologii fac parte din această categorie de risc. Evoluția bolii este foarte imprevizibilă, de la a fi asimptomatică, până la a fi fatală în cele mai grave situații.