Ședere temporară

ședere temporară vârstnici

Părintele sau bunicul tău poate veni într-o scurtă ședere la noi. Pe lângă serviciile lunare, oferim vârstnicilor posibilitatea de a se caza la noi pentru o durată limitată.

Cui se adresează serviciile de ședere temporară?

Acest serviciu se adresează vârstnicilor care au suferit o intervenție medicală și necesită îngrijiri speciale sau celor care pentru o perioadă scurtă de timp sunt singuri și nu are cine să îi îngrijească.

Aici va primi îngrijirea medicală de care are nevoie, toată grija și atenția noastră. Pachetul de ședere temporară este flexibil și se adaptează nevoilor fiecărui vârstnic.

Servicii incluse în pachet

Cel drag ție se va simți ca în VACANȚĂ

Avem un spațiu generos, atât interior cât și exterior cu zone în care acesta poate să se relaxeze și să socializez.

De asemenea, va avea parte de activități interactive organizate de echipa noastră care îi va face să se simtă bine atât fizic cât și psihic.

Mă bucur nespus de mult de progresele mamei mele
Acest lucru nu era posibil fară devotamentul și grija deosebită, de care dă dovadă personalul Casei Fabian!! Îi mulțumesc din suflet Doamnei Alina!!!

Golub Mihaela

Mulțumim doamnei doctor Alina, managerul azilului Casa Fabian și angajatelor pentru grija și atenția minunată pe care o acordă persoanelor vârstnice din azil. Felicitări pentru cum gestioniază, se simte o îmbunătățire radicală de când a preluat această doamnă Alina, frâiele Casei Fabian

Cristian Balateanu

Toată stima și considerația pentru condițiile și comportarea personalului ce deservește Casa Fabian. Personal vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul d- voastră.

Constantin Fediuc

Va mulțumesc și apreciez modul entuziast de a va dărui in realizarea acestui climat familial autentic din Casa Fabian! Profesionalismul și empatia sunt dovada cea mai evidentă ca ați reușit sa ajungeți in sufletul rudelor noastre și la noi, familiile lor! Avem încredere și va suntem recunoscători… Aveți suflete mari… Mulțumesc Casa Fabian !

Mihaela

Am fost acolo. Bătrânii sunt bine îngrijiți, mâncare foarte bună, chiar primesc și pupici. Curățenie lună și bec, nimic de reproșat. O am acolo pe mătușa mea.

Svetlana Ignin

Cazuri frecvente cazate temporar

Dacă bunicul sau părintele tău se confruntă cu următoarea situație, echipa noastră îl așteaptă cu drag pentru a-l îngriji și a-l ajută să se recupereze cât mai repede posibil

  • convalescență post AVC;
  • intervenții chirurgicale;
  • Parkinson;
  • Alzheimer.

Solicită o ofertă de preț personaliztă, completând formularul de alături!

    Accept termenii și condițiile site-ului precum și politica de colectare a datelor cu caracter personal