Alătură-te familiei noastre!

Poți fi și tu parte din familia noastră, pentru că mereu suntem în căutare de noi oameni dedicați care să ne fie alături. Punem mare accent pe calitatea oamenilor ce ne înconjoară pentru a putea oferi la rândul nostru, cele mai bune servicii vârstnicilor cazați aici.

La Casa Fabian suntem o familie

În centrul nostru de îngrijire persoane vârstnice, fiecare persoană este importantă. Drept pentru care, nouă ne place să spunem că suntem o familie.

Suntem alături unii de alții atât la bine cât și în momentele mai dificile și nu uităm să ne bucurăm împreună de micile momente precum: sărbătorile religioase, zilele de naștere și activitățile recreative organizate aici.

Fiecare dintre noi are un rol bine stabilit și știe ce are de făcut. Ne ajutăm atunci când avem nevoie și suntem alături unii de ceilalți pentru ca bunicii cazați la noi să aibă parte de o bătrânețe liniștită și de un mediu familial călduros.

Împreună pentru bunicii noștri

Toate eforturile noastre sunt dedicate lor, vârstnicilor care ne trec pragul și care găsesc în noi sprijinul și nădejdea de care au nevoie.

De aceea, e important ca fiecare membru al echipei noastre să fie orientat spre ei și spre nevoile lor. Știm că nu e ușor, de aceea fiecare efort este apreciat și recompensat pe măsură.

Spiritul de echipă și comunicarea sunt primordiale și ne ajută să fim cea mai bună versiune a noastră pentru ca bunicii noștri să se simtă iubiți și apreciați.

Secretul nostru va fi întotdeauna dedicarea și atenția pe care le-o oferim celor cazați în centrul nostru pentru că, mai presus de îngrijirea de care au nevoie, este atenția și iubirea. Iar la Casa Fabian, să creăm un „acasă” pentru ei și pentru noi toți, e cel mai important…

cariera-1
cariera-2
cariera-3
cariera-4

Ce calități căutăm la colegii noștri?

Compasiune 100%
Seriozitate 100%
Profesionalism 100%
Spirit de echipă 100%
Punctualitate 100%
Onoare 100%

Infirmieră/ îngrijitor vârstnici

Căutăm persoane răbdătoare, empatice, capabile să îngrijească vârstnicii cu sau fără dizabilități din cadrul centrului nostru.

Punem mare accent pe a oferi cele mai bune servicii bunicilor noștri, motiv pentru care disponibilitatea și voia bună joacă un rol important. Dorim astfel să facem mai frumoasă bătrânețea celor care ne calcă pragul.

Un minim de experiență în acest domeniu sau un curs absolvit pentru îngrijirea vârstnicilor constituie un avantaj.

Printre responsabilități amintim:

  • supravegherea și îngrijirea vârstnicilor;
  • asigurarea igienei intime;
  • servirea mesei;
  • asistarea vârstnicilor la activitățile zilnice.