Îngrijire Bătrâni Timișoara

Suntem un centru de îngrijire bătrâni din Timișoara și oferim cu mare drag servicii de cazare, îngrijire și asistență medicală pentru beneficiarii noștri.

Asigurăm vârstnicilor noștri tot ceea ce au nevoie

În pachetul lunar am inclus toate serviciile de care bunicul sau părintele tău ar avea nevoie. De la cele care acoperă satisfacerea nevoilor de bază la cele emoționale și sociale.

Servicii de cazare

Dispunem de două clădiri cu o capacitate totală de 60 locuri de cazare în camere cu 2, 3 sau 4 paturi în funcție de preferințe. Spațiile comune și curtea sunt generoase și oferă tot confortul necesar, iar televizorul este nelipsit din fiecare cameră.

Asistență personală 24/24

Personalul nostru asigură asistența 24/24 celor aflați în centrul nostru de îngrijire bătrâni pentru ca aceștia să primească în permanență ajutorul de care au nevoie.

Supraveghere medicală

Pentru că sănătatea este cea mai importantă, asigurăm asistență medicală precum și cadre medicale de specialitate care să monitorizeze în starea de sănătate a beneficiarilor noștri.

Consult medic de familie/ psihiatru la nevoie

În cadrul centrului dispunem de un medic de familie și un medic psihiatru ce pot oferi beneficiarilor noștri, ori de câte ori este nevoie, consult de specialitate.

Asigurarea și servirea mesei

Zilnic, rezidenții noștri sunt răsfățați cu preparate culinare proaspete și gustoase. În fiecare zi se servesc 3 mese principale, distincte și 2 gustări. Toate preparatele sunt adaptate regimelor impuse de patologiile existente ale fiecărei persoane în parte.

Servicii de toaletă și baie asistate

Asigurăm îngrijirea personală în spații igienizate și bine puse la punct și servicii de toaletă și baie asistate în special persoanelor cu deficiențe motorii care necesită o îngrijire aparte.

Analize de sânge periodice

Monitorizăm atent starea de sănătate a beneficiarilor noștri și efectuăm periodic sau atunci când este necesar, analize de sânge. Acestea se recoltează chiar în centrul nostru și sunt trimise laboratorului cu care colaborăm.

Realizare dosar Handicap

Echipa noastră vă ajută cu realizarea documentației necesare obținerii pensiei de handicap pentru vârstnicul cazat permanent în centrul nostru.

Evenimente și activități socio-culturale

Încurajăm socializarea și ne dorim ca beneficiarii noștri să fie mereu bine dispuși. De aceea, organizăm periodic evenimente precum zile de naștere, onomastici, sărbători naționale și chiar slujbe religioase în cadrul azilului de bătrâni.

NOU! Supraveghere video

Am început procedurile pentru implementarea unui sistem de supraveghere video care să contribuie la siguranța bunicului sau părintelui și de asemenea îți va oferi și ție certitudinea că este pe mâini bune.

Alte servicii incluse în pachet

 • Consiliere și asistență socială;
 • Tratare escare și ulcere varicoase;
 • Administrare tratamente injectabile necesare;
 • Terapie cu muzică;
 • Frizerie, coafură, vopsit.

Alte servicii contra cost

 • Kinetoterapie și masaj săptămânal pentru recuperare post operatorie sau post AVC.
 • Consult medici de specialitate;
 • Transport de la domiciliu/ spital către centrul nostru;
 • Alte servicii necesare.

Ce avem noi în plus față de alte centre de îngrijire vârstnici?

azil de batrani licentiat
269807111_4741599149238585_6554280646783888988_n

Vrem să fim mereu cu un pas mai aproape standardele din străinătate, drept pentru care investim constant în centrul nostru. Aici, vârstnicii beneficiază de:

 • Licență de funcționare care să ateste siguranța centrului și a serviciilor oferite;
 • Lenjerii de pat din materiale certificate Oeko-Tex;
 • Lift tip scaun pentru scări util persoanelor cu dizabilități sau în caz de urgențe;
 • Supraveghere video 24/24 pentru a facilita intervențiile și a răspunde prompt necesităților.

Recomand acest azil prin calitatea serviciilor oferite, dedicarea și implicarea personalului, în frunte cu managerul căminului Doamna Alina, care are nu doar empatie față de bătrânii de acolo, ci tratează cu profesionalism și bolile de care suferă, dumneaei fiind și medic. Se vede efortul colectiv, bătrânii sunt bine îngrijiți, hrăniți și curați. Încă un lucru pe care îl apreciez este transparența față de noi, aparținătorii. Felicitări Casa Fabian!

Roxana

Sunteți o echipă cum nu credeam că mai există! Mă bucur enorm că mama mea a ajuns în grija voastră! Sunteți minunați!!! Vă super mulțumim, oameni frumoși!!!

Nikole

Vă recomand cu încredere tuturor celor care au nevoie de serviciile dumneavoastră! Sunteți minunați și vă apreciez enorm pentru ceea ce faceți!

Mihaela

Vă mulțumim pentru scurta perioadă în care mama noastră a fost îngrijită impecabil și integrată în familia Casa Fabian!

Copiii Doamnei Iancu

Galerie foto - Casa Fabian

Programează o vizită!

Te așteptăm cu brațele deschise și cu bunăvoința de a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie. Vino și descoperă căminul nostru și convinge-te că e alegerea bună pentru părintele sau bunicul tău.

Completează cu datele tale de contact, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili o vizită.

  Accept termenii și condițiile site-ului precum și politica de colectare a datelor cu caracter personal