Îngrijire Bătrâni Timișoara

Suntem un centru de îngrijire bătrâni din Timișoara și oferim cu mare drag servicii de cazare, îngrijire și asistență medicală pentru beneficiarii noștri.

Asigurăm vârstnicilor noștri tot ceea ce au nevoie

În pachetul lunar am inclus toate serviciile de care bunicul sau părintele tău ar avea nevoie. De la cele care acoperă satisfacerea nevoilor de bază la cele emoționale și sociale.

Servicii de cazare

Dispunem de două clădiri cu o capacitate totală de 60 locuri de cazare în camere cu 2, 3 sau 4 paturi în funcție de preferințe. Spațiile comune și curtea sunt generoase și oferă tot confortul necesar, iar televizorul este nelipsit din fiecare cameră.

Asistență personală 24/24

Personalul nostru asigură asistența 24/24 celor aflați în centrul nostru de îngrijire bătrâni pentru ca aceștia să primească în permanență ajutorul de care au nevoie.

Supraveghere medicală

Pentru că sănătatea este cea mai importantă, asigurăm asistență medicală precum și cadre medicale de specialitate care să monitorizeze în permanență starea de sănătate a beneficiarilor noștri.

Consult medic de familie/ psihiatru la nevoie

În cadrul centrului dispunem de un medic de familie și un medic psihiatru ce pot oferi beneficiarilor noștri, ori de câte ori este nevoie, consult de specialitate.

Asigurarea și servirea mesei

Zilnic, rezidenții noștri sunt răsfățați cu preparate culinare proaspete și gustoase. În fiecare zi se servesc 3 mese principale, distincte și 2 gustări. Toate preparatele sunt adaptate regimelor impuse de patologiile existente ale fiecărei persoane în parte.

Servicii de toaletă și baie asistate

Asigurăm îngrijirea personală în spații igienizate și bine puse la punct și servicii de toaletă și baie asistate în special persoanelor cu deficiențe motorii care necesită o îngrijire aparte.

Analize de sânge periodice

Monitorizăm atent starea de sănătate a beneficiarilor noștri și efectuăm periodic sau atunci când este necesar, analize de sânge. Acestea se recoltează chiar în centrul nostru și sunt trimise laboratorului cu care colaborăm.

Evenimente și activități socio-culturale

Încurajăm socializarea și ne dorim ca beneficiarii noștri să fie mereu bine dispuși. De aceea, organizăm periodic evenimente precum zile de naștere, onomastici, sărbători naționale și chiar slujbe religioase în cadrul azilului de bătrâni.

NOU!

Testare SARS-COV-2

Pe întreaga perioadă a pandemiei asigurăm testarea de două ori pe lună a tuturor vârstnicilor din azilul de bătrâni, dar și a personalului pentru un plus de siguranță.

Alte servicii incluse în pachet

 • Consiliere și asistență socială;
 • Tratare escare și ulcere varicoase;
 • Administrare tratamente injectabile necesare;
 • Terapie cu muzică;
 • Frizerie, coafură, vopsit.

NOU! Supraveghere video

Am început procedurile pentru implementarea unui sistem de supraveghere video care să contribuie la siguranța bunicului sau părintelui și de asemenea îți va oferi și ție certitudinea că este pe mâini bune.

Alte servicii de care poate beneficia

Dacă bunicul sau părintele tău are nevoie de servicii suplimentare, fie ele medicale sau de altă natură, în plus față de cele cuprinse în pachetul nostru, contactează-ne pentru o ofertă de preț personalizată.

Galerie foto - Casa Fabian

 • Mă bucur nespus de mult de progresele mamei mele
  Acest lucru nu era posibil fară devotamentul și grija deosebită,de care dă dovadă personalul Casei Fabian!! Îi mulțumesc din suflet Doamnei Alina!!!

  Golub Mihaela

 • Mulțumim doamnei doctor Alina, managerul azilului Casa Fabian și angajatelor pentru grija și atenția minunată pe care o acordă persoanelor vârstnice din azil. Felicitări pentru cum gestoniază, se simte o îmbunătățire radicală de când a preluat această doamnă Alina, frâiele Casei Fabian

  Cristian Balateanu

 • Am fost acolo. Bătrânii sunt bine îngrijiți, mâncare foarte bună, chiar primesc și pupici. Curățenie lună și bec, nimic de reproșat. O am acolo pe mătușa mea.

  Svetlana Ignin

Programează o vizită!

Te așteptăm cu brațele deschise și cu bunăvoința de a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie. Vino și descoperă căminul nostru și convinge-te că e alegerea bună pentru părintele sau bunicul tău.

Completează cu datele tale de contact, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili o vizită.

Accept termenii și condițiile site-ului precum și politica de colectare a datelor cu caracter personal