Servicii de îngrijire și cazare

Suntem un centru de îngrijire persoane vârstnice și oferim cu mare drag servicii de cazare, îngrijire și asistență medicală pentru beneficiarii noștri.

Servicii de cazare

Centrul nostru de îngrijire vârstnici dispune de două clădiri cu o capacitate totală de 60 locuri de cazare în camere cu 2, 3 sau 4 camere în funcție de preferințe. Spațiile comune și curtea sunt generoase și oferă tot confortul necesar.

Asistență și supraveghere medicală 24/24

Pentru că sănătatea este cea mai importantă, asigurăm asistență și supraveghere medicală 24/24 precum și cadre medicale de specialitate care să monitorizeze în permanență starea de sănătate a beneficiarilor noștri.

Îngrijire corporală zilnică

Asigurarea igienei corporale este la ordinea zilei și se efectuează ori de câte ori este nevoie în spații igienizate și bine puse la punct.

Servicii de toaletă și baie asistate

Personalul de îngrijire oferă servicii de toaletă și baie asistate în special persoanelor cu deficiențe motorii care necesită o îngrijire aparte.

Asigurarea și servirea mesei

Zilnic, rezidenții noștri sunt răsfățați cu preparate culinare proaspete și gustoase. În fiecare zi se servesc 3 mese principale, distincte și 2 gustări.

Kinetoterapie și masaj săptămânal

Asigurăm ședințe de kinetoterapie și masaj terapeutic de două ori pe săptămână benefice atât organismului cât și stării generale de bine.

Evenimente și activități socio-culturale

Încurajăm socializarea și ne dorim ca rezidenții noștri să fie mereu bine dispuși. De aceea, organizăm periodic evenimente precum zile de naștere, onomastici, sărbători naționale și chiar slujbe religioase.

NOU! Supraveghere video

Am început procedurile pentru implementarea unui sistem de supraveghere video care să contribuie la siguranța bunicului sau părintelui și de asemenea îți va oferi și ție certitudinea că este pe mâini bune.

„Am fost acolo. Bătrânii sunt bine îngrijiți, mâncare foarte bună, chiar primesc și pupici. Curățenie lună și bec, nimic de reproșat. O am acolo pe mătușa mea.”

Svetlana Ignin

Galerie Foto - Casa Fabian

Programează o vizită!

Te așteptăm cu brațele deschise și cu bunăvoința de a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie. Vino și descoperă căminul nostru și convinge-te că e alegerea bună pentru părintele sau bunicul tău.

Completează cu datele tale de contact, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili o vizită.

Accept termenii și condițiile site-ului precum și politica de colectare a datelor cu caracter personal